Parking

Kiss & Ride zone

  • komende van de Duinkerkelaan in De Panne neem je de straat Witteberglaan (de Witteberglaan kun je nemen richting de wijk en richting zee. De bezoekers van BAD Festival nemen de Witteberglaan richting de zee)
  • sla deze straat in en zo’n 100m verder kun je links afslaan in de Vuurtorenstraat
  • op het einde van de Vuurtorenstraat kunnen de festivalbezoekers op een verkeersveilige en rustige manier de bus verlaten. (En eventueel rugzak of bagage veilig uit de bus/ auto halen)
  • op dit punt zullen er ook medewerkers van BAD Festival klaarstaan om te helpen waar het nodig is en iedereen te begeleiden naar de ingang van het festival
  • de chauffeur zal ook een officiële parkeerkaart krijgen en wat uitleg om zich reglementair te kunnen parkeren op de voorziene parkeerplaatsen

De parking voor bussen en wagens tijdens BAD Festival is voorzien in de Kapellelaan en op een klein deel van het Pierre Bortierplein. Opgelet! Deze parking is enkel toegankelijk voor mensen met een officiële parkeerkaart van BAD Festival.
 
Wie niet op deze parking terecht kan, kan zich parkeren in de Dynastielaan en een  deel in de Hendrik Consciencelaan op de daarvoor voorziene officiële parkeerplaatsen.

Park & Ride-parking van De Panne:

Ook wie met de wagen komt, kan genieten van deze goede verbinding. Parkeer je wagen op de Park & Ride-parking naast het tramstation en reis gratis zonder parkeerzorgen naar BAD Festival.

Wat is inbegrepen in het P+R Ticket? Je kan gedurende een hele kalenderdag parkeren en alle inzittenden van de wagen kunnen gratis gebruik maken van het openbaar vervoer. Gratis tramrit heen en terug van het station van De Panne / Adinkerke naar een halte in De Panne. 

BAD Festival is niet verantwoordelijk voor parkeerboetes. Informeer bij onze medewerkers op een verkeerspost of bij onze infostand om op reglementaire plaatsen te parkeren. 

Onze partners