DJ Jack Amai M'n Klak

BE
Mainstage
14:00

Ken jij Dj Jack Amai M'n Klak al? Tijd om hem te leren kennen: het is de DJ-naam van Jaimie Van Kerschaver.

Vlaanderen leerde de sympathieke Jaimie kennen in het derde seizoen van Down the Road, het Eén-programma waarbij Dieter Coppens op reis trekt met een groep mensen met het Downsyndroom. Elk jaar worden er vriendschappen voor het leven gevormd.  Voor Jaimie leverde het nog veel meer op dan vriendschap alleen. Hij leerde er zijn liefje Sophie kennen en lanceerde er zijn DJ-carriere. 

Jaimie is een bezige bij: hij doet begeleid werk in de horecazaak van zijn ouders in Oostende. Na de werkuren houdt Jaimie ervan om achter de draaitafels te staan als DJ Jack Amai M'n Klak. Hij gaf vorig jaar zijn alles bij onze Bubbel Editie van Lions BAD Festival 2021 en opnieuw kijkt hij er naar uit om dit jaar de boel op stelten te zetten. Eerder mocht hij ook al optreden op StuBru, Ostend Beach Festival en Bootsea Festival. Tussendoor gaat DJ Jack Amai M'n Klak graag 'los' in zijn appartementje. En dan kan het al eens luid gaan :-)

Het mag duidelijk zijn: DJ Jack Amai M'n Klak ziet het he-le-maal zitten om het beste van zichzelf te geven op de Bubbel Editie van Lions BAD Festival op donderdag 28 april 2022! Meevolgen kan via de Facebookpagina van Lions BAD Festival!

Waar Is Dat Feestje (feat. DJ Jack Amai M'n Klak)

Omdat Het Kan Soundsystem - Waar Is Dat Feestje (feat. DJ Jack Amai M'n Klak)

Onze partners