DJ Jack Amai M'n Klak

BE
Mainstage
19:00 tot 21:00

Deze artiest begint met optreden om 19u00.

Ken jij Dj Jack Amai M'n Klak al? Tijd om hem te leren kennen: het is de DJ-naam van Jaimie Van Kerschaver.

Vlaanderen leerde de sympathieke Jaimie kennen in het derde seizoen van Down the Road, het Eén-programma waarbij Dieter Coppens op reis trekt met een groep mensen met het Downsyndroom. Elk jaar worden er vriendschappen voor het leven gevormd.  Voor Jaimie leverde het nog veel meer op dan vriendschap alleen. Hij leerde er zijn liefje Sophie kennen en lanceerde er zijn DJ-carrière. 

Jaimie is een bezige bij: hij doet begeleid werk in de horecazaak van zijn ouders in Oostende. Na de werkuren houdt Jaimie ervan om achter de draaitafels te staan als DJ Jack Amai M'n Klak. Hij gaf het beste van zichzelf op de Bubbel Editie in 2021 en 2022 en hij kijkt er ontzettend naar uit om ook dit jaar de boel op stelten te zetten. Eerder mocht hij ook al optreden op StuBru, Ostend Beach Festival, Bootsea Festival en Festival Dranouter 2022! Daar zette hij de Palace op zijn kop met zijn te gekke DJ-skills! Tussendoor gaat DJ Jack Amai M'n Klak graag 'los' in zijn appartementje. En dan kan het al eens luid gaan!

Het wordt een onvergetelijk optreden, op 4 mei 2023 in de EXPO Roeselare. Één vraag zal zeker gesteld worden: waar is dat feestje?! 

Omdat Het Kan Soundsystem - Waar Is Dat Feestje (feat. DJ Jack Amai M'n Klak)