Margriet Hermans

BE
Mainstage
14:00 tot 14:45

Deze artiest begint met optreden om 14u00.

De wereld leerde Margriet Hermans kennen toen ze in 1987 deelnam aan het Eurosongfestival met “In slow motion”. Het betekende de start van haar lange zangcarrière. Met haar eigen XL-band veroverde ze heel Vlaanderen!

Niet alleen als zangeres, maar ook als tv-figuur kent Margriet veel succes. Eind de jaren 80 lanceert Margriet haar eigen talkshow "Margriet". De sympathieke Margriet (en haar aanstekelijke lach) ontpopte zich tot een kijkcijferkanon. Dat is nu nog steeds zo, want sinds 2019 zetelt Margriet in de jury van de tv-quiz De Slimste Mens Ter Wereld. Intussen is ook Nederlands gek van Margriet. Ze is er een graag geziene gast als tv-figuur en als zangeres.

Voor Margriet is 2022 is een topjaar. Ze doet mee aan het populaire VTM-programma "Liefde voor muziek", waar ze iedereen verbaast met haar indrukwekkende zangkunsten! Haar liedje "Lekker blijven hangen" staat wekenlang in de Ultratop. In de zomer wint ze dan ook de Radio 2 Zomerhit met het liedje. In 1987 kreeg ze deze eer al met haar nummer "Een vriend".

Kortom: Margriet heeft ontzettend veel in haar mars. Dat zal vonken geven, op Lions BAD Festival op 4 mei 2023

Margriet Hermans - ‘Lekker Blijven Hangen’ l Tien Om Te Zien l VTM

Margriet Hermans - 'Spiegelbeeld' | Liefde voor Muziek | Seizoen 8 | VTM