Operatie Strand-bal

BE
Mainstage
15:30

BAD Festival is op 25 april aan zijn tiende editie toe. Speciaal voor deze verjaardag zette BAD Festival samen met regisseur Yves Bondue de spetterende show "Operatie Strand-Bal" op poten. Zelf leidt Yves Bondue het hele spektakel, in de rol van redder Ivo! 

In deze heerlijke en interactieve podiumshow van BAD Festival heeft redder Ivo zin in een geweldig feestje... Nog nooit lag het strand er beter bij dan nu om een feestje te organiseren. Daarom besluit redder Ivo om meteen in gang te schieten: met de gouden strandtoeter hoog in de lucht verkondigt hij waar iedereen vurig naar verlangt: "Er komt een strandfeest, een strand-bal!"

Maar voor het strand-bal kan beginnen, heeft hij de reusachtige strandbal nodig die in de nok van de festivaltent hangt. Redder Ivo kan er niet bij. En niemand in de buurt is lang of hoog genoeg om die uit de lucht te plukken. Om "Operatie Strand-bal" tot een goed eind te brengen, schakelt hij hulp in!

Lukt het de mannen van Ze Quaffeurz en de acrobaten van Circusschool Woesh? Lukt deze moeilijke taak met de hulp van De Charel onder het vrolijke geluid van huisorkest Il Sogno? Lukt deze operatie met de hulp van de dansende Leen Devyver en Tister Ikomo? Slaagt Yves Bondue hierin samen met Belle Perez of Barbara Dex? Of is de eer weggelegd voor nog een andere artiest?

En àls deze Operatie Strand-bal tot een goed einde wordt gebracht, wie trekt dan het langverwachte, fenomenaal stralende strandfeest op gang?

"Operatie Strand-bal"  is een evenement van Dranoeter vzw met steun van Lions Club International, Toerisme De Panne, dagcentrum De Pelgrim (Vondels) en de Belgische Tax Shelter.