Met "Operatie Strand-bal" is de affiche van BAD Festival 2019 af!

Op donderdag 25 april 2019 vindt de 10de editie plaats van BAD 'Belevingsfestival voor iedereen' op het strand en de dijk van De Panne! BAD Festival is een strandfestival voor iedereen, gericht op mensen met een beperking. Speciaal voor deze 10de verjaardag, pakt het festival uit met de spetterende show "Operatie Strand-Bal" met o.a. Il Sogno & Barbara Dex, Circus Woesh, de fanfare Ze Quaffeurz... En wist je dat ook 2 Fabiola en Belle Perez erbij zijn op donderdag 25 april 2019?

BAD Festival: toegankelijk evenement

Op BAD Belevingsfestival kan iedereen genieten van een ontspannende festivaldag, ook mensen met een fysieke en/of mentale beperking. Het festival zet alles op alles om het evenement zo toegankelijk mogelijk te organiseren. Daarom werkt BAD Festival samen met Inter, het agentschap Toegankelijk Vlaanderen.

  • De bars en eetstanden zijn vlot bereikbaar
  • Er is aangepast sanitair aanwezig
  • Er ligt een planken vloer in de overdekte festivaltenten
  • Er is ADL-assistentie
  • ...

Hier vind je alle info over de toegankelijkheid van het festival: https://www.badfestival.be/nl/info/toegankelijkheid

Interactieve show Operatie "Strand-bal"

Intussen is BAD Festival (donderdag 25 april 2019) aan zijn 10de editie toe. Voor deze verjaardag werken de organisatoren van Dranoeter vzw samen met creatieve duizendpoot Yves Bondue van Compagnie De Oorsprong. Samen geven ze vorm aan de spetterende show "Operatie Strand-Bal". In de rol van redder Ivo leidt regisseur Yves Bondue het spektakel "Operatie Strand-bal".

In deze heerlijke en interactieve podiumshow  heeft redder Ivo zin in een geweldig feestje. Een strand-bal! Maar voor het strandfeest op BAD Festival 2019 kan starten, heeft hij de reusachtige strandbal nodig. Die hangt hoog in de lucht, in de nok van de festivaltent. Alleen kan hij er niet bij... Om "Operatie Strand-bal" tot een goed einde te brengen, moet redder Ivo de hulp inroepen van bekende Vlaamse vedetten, getalenteerde muzikanten, indrukwekkende zangeressen en originele fanfares.

De zotte fanfare Ze Quaffeurz en de acrobaten van Circusschool Woesh doen alvast een poging. Lukt het hen? Of is deze moeilijke taak weggelegd voor De Charel onder het vrolijke geluid van huisorkest Il Sogno? Lukt deze operatie met de hulp van de dansende Leen Devyver en Tister Ikomo? Slaagt Yves Bondue hierin samen met Barbara Dex? Of gaat de eer naar nog een andere artiest? Eén ding staat vast: "Operatie Strand-bal" wordt een avontuur om nooit meer te vergeten!

Programma is af!

Het programma van BAD Festival 2019 is helemaal bekend! Bekijk het uurschema en alle artiesten via de site van BAD Festival: https://www.badfestival.be/

Online ticketverkoop

Tickets zijn te koop via de site van BAD Festival en kosten €26,50 in voorverkoop (incl. reservatiekosten en transactiekosten). Vanaf 2019 wijzigt de samenstelling van de ticketprijzen. Vroeger werden er extra reservatiekosten en transactiekosten aangerekend bij het bestellen van tickets. Nu krijg je bij het bestellen van je tickets direct het volledige kostenplaatje te zien. De reservatiekosten en transactiekosten zitten immers in de ticketprijs inbegrepen. Zo kom je bij het afrekenen niet voor onaangename verrassingen te staan: de ticketprijs is onmiddellijk helder.

'BAD, belevingsfestival voor iedereen' is een evenement van Dranoeter vzw met steun van Lions Club International, Toerisme De Panne, dagcentrum De Pelgrim (Vondels) en de Belgische Tax Shelter Podiumkunsten.

Onze partners