Nieuwe naam & locatie voor Lions BAD Festival

NIEUWE DATUM, NIEUWE LOCATIE EN NIEUWE NAAM VOOR LIONS BAD FESTIVAL 2020

'BAD, Belevingsfestival voor iedereen' krijgt een nieuwe datum, een nieuwe locatie én een nieuwe naam. Vanaf nu vindt het eendaags festival, dat gericht is op mensen met een beperking en hun begeleiders, plaats onder de naam Lions BAD Festival. In 2020 kan je het festival bezoeken op donderdag 28 mei op een nieuwe locatie. De voorbije jaren was Lions BAD Festival met zo'n 2.500 bezoekers steeds uitverkocht.

BAD Festival vindt vanaf 2020 plaats onder de nieuwe naam Lions BAD Festival, een duidelijke verwijzing naar de hoofdpartner, Lions Club International. Mede dankzij hen mocht Lions BAD Festival vorig jaar 10 kaarsjes uitblazen. Editie 2020 wordt al de 11e editie van dit bijzonder evenement.

"Bekende headliners in toegankelijk kader"

Lions BAD Festival is een uniek festival in het Belgische evenementenlandschap. Het eendaags festival richt zich op mensen met een mentale en/of fysieke beperking en ook hun begeleiders zijn welkom. Lions BAD Festival vond steeds plaats op de donderdag voor Festival aan Zee. Dat is het gratis 2-daags familiefestival op het strand en de dijk van De Panne tijdens het laatste weekend van april.

Na 15 spetterende edities van Festival aan Zee laat organisator Dranoeter vzw weten dat Festival aan Zee in 2020 niet zal plaatsvinden, door een conflict in de activiteitenkalender van gemeente De Panne. Bijgevolg krijgt Lions BAD Festival een nieuwe locatie én een nieuwe datum! Lions BAD Festival zal plaatsvinden op donderdag 28 mei 2020Organisator Dranoeter vzw maakt zo snel mogelijk de nieuwe locatie bekend, maar geeft mee dat het evenement in West-Vlaanderen zal blijven.

Concerten, workshops in toegankelijk kader

Hoewel het festival van naam verandert, een nieuwe datum en een nieuwe locatie krijgt, wijzigt de formule van Lions BAD Festival niet. Lions BAD Festival blijft een eendaags festival voor mensen met een beperking, hun familie en begeleiders. Het toegankelijk festival zal nog steeds schitterende optredens van bekende artiesten combineren met workshops. Voor de workshops doet Lions BAD Festival beroep op verschillende West-Vlaamse scholen en organisaties.

De bezoekers mogen zich dus verwachten aan de kernwaardes van Lions BAD Festival: een ontspannende festivaldag met bekende artiesten en workshops in een aangepast, toegankelijk kader. Lions BAD Festival blijft immers alles op alles zetten om een toegankelijk festival te garanderen samen met o.a. Inter en Thuiszorgwinkel.

Op naar uitverkochte 11e editie

Lions BAD Festival groeide uit tot een gekende waarde. Deze geweldige festivaldag is voor vele bezoekers hét hoogtepunt van het jaar. Dankzij deze succesformule mocht de organisatie de voorbije jaren het bordje “uitverkocht” uithangen met zo’n 2.500 bezoekers.

De eerste namen voor Lions BAD Festival van donderdag 28 mei 2020 worden binnenkort bekend gemaakt. Dan start ook de ticketverkoop. Tickets voor Lions BAD Festival zullen te koop zijn via de website www.lionsbadfestival.be

 ​

Zet je op aanwezig op Facebook!

Heb je nu al zin in Lions BAD Festival 2020? Wil je op de hoogte blijven van alle weetjes? En wil je als eerste te weten komen welke artiesten er komen optreden op donderdag 28 mei 2020? Klik dan hier en volg Lions BAD Festival op Facebook!

Klik hier om je op 'aanwezig' te zetten op het Facebook-evenement. Zo verlies je zeker de nieuwe datum niet uit het oog! :-) 

Lions BAD Festival is een evenement van Dranoeter vzw met steun van Lions Club International en dagcentrum De Pelgrim (Vondels).