Ook workshops op Lions BAD Festival 2020

Naast muziek staat beleving centraal op Lions BAD Festival, dat plaatsvindt op donderdag 28 mei 2020 in Expo Roeselare. Dit eendaags festival is er voor iedereen, specifiek op mensen met een beperking. Ook vrienden, familie en begeleiders zijn natuurlijk welkom! Het festival is volledig uitgerust voor mensen met een beperking. 

Naast de vele optredens, lekkere eetstandjes en vrolijke straatanimatie, is er een uitgebreide workshopboulevard op Lions BAD Festival 2020. Die wordt opgezet door Dranoeter vzw en Vondels (dagcentrum De Pelgrim). Heel wat West-Vlaamse middelbare scholen, hogescholen en organisaties werken een workshop uit. Voor de leerlingen betekent Lions BAD Festival 2020 een onvergetelijke, praktische stage-ervaring!  

Binnenkort maakt de organisatie bekend welke artiesten er komen optreden op Lions BAD Festival 2020. De voorbije jaren waren dat bijvoorbeeld Laura Tesoro, Gorki, Radio Guga, Urbanus & De Fanfaar, Laura Lynn, Willy Sommers, Belle Perez... Intussen is de ticketverkoop al gestart.

Onze partners