Jan De Smet is eerste naam voor Lions BAD 2021!

Het coronavirus kan de festivalvreugde van Lions BAD Festival (het belevingsfestival voor mensen met een beperking en hun begeleiders) niet bederven! Dit jaar is er de gratis, online Bubbel Editie. Deze muzikale shownamiddag is te bekijken op donderdag 29 april 2021 via de Facebookpagina van Lions BAD Festival. De eerste artiest die wordt aangekondigd is Jan De Smet met een unicum op digitale festivals: Het Grote Meezingmoment. Wie de poll invult & zijn lievelingsnummers doorgeeft, die krijgt het zangboekje met teksten toegestuurd én maakt bovendien kans op een leuke verrassing!

Lions BAD Festival is na 10 edities uitgegroeid tot hét festival voor iedereen, gericht op mensen met een mentale en/of fysieke beperking. De 11e editie, in 2020 in Expo Roeselare, kon niet plaatsvinden. De editie van dit jaar, op donderdag 29 april 2021, wordt er eentje om niet snel te vergeten. Het wordt een gratis, online shownamiddag! Dankzij deze online Bubbel Editie zijn we allemaal samen, ook al zitten we apart in onze bubbel. Een lichtpuntje in een moeilijke periode.

Muzikale shownamiddag

De muzikale show wordt op voorhand coronaproof gefilmd. De uitzending vindt plaats op donderdagnamiddag 29 april 2021. De show is gratis te bekijken via de Facebookpagina van Lions BAD Festival. Daarna kan iedereen de gratis Bubbel Editie online (her)beleven op de website van Lions BAD Festival.

Jan De Smet met Het Grote Meezingmoment

De allereerste artiest die wordt aangekondigd, is niemand minder dan Jan De Smet. Jan De Smet zorgt voor een volstrekte nieuwigheid op digitale festivals: Het Grote Meezingmoment. Samen met hun eigen bubbel zullen de festivalgangers allemaal luidkeels meezingen op tal van grote hits. En het beste nieuws? De festivalganger mag zelf kiezen hoe het liedjesprogramma van Jan De Smet eruit ziet! Er is keuze tussen meezingers van Will Tura, vrolijke covers van Urbanus, een eigen creatie van Jan De Smets groep De Nieuwe Snaar...

De festivalgangers kunnen hun lievelingsnummers doorgeven via een online poll, die te vinden is op de website van Lions BAD Festival. Wie de online poll invult, krijgt het zangboekje met teksten toegestuurd én maakt bovendien kans op een leuke verrassing...

5 artiesten op affiche

Dankzij de input van de festivalgangers, zal Jan De Smet als een levende jukebox de favoriete hits spelen van het festivalpubliek van Lions BAD Festival. Uitkijken dus naar zijn optreden op donderdag 29 april 2021!

Naast Jan De Smet zullen er nog 4 acts op de affiche prijken van Lions BAD Festival 2021. De andere vier artiesten maakt de organisatie van Lions BAD Festival binnenkort bekend. Op de voorbije edities stonden o.a. Milk Inc, Het Zesde Metaal, Radio Guga en Urbanus op het podium.

 

Lions BAD Festival is een evenement van Dranoeter vzw met steun van Lions Club International en dagcentrum De Pelgrim (Vondels). Lions BAD Festival – Bubbel Editie is mogelijk dankzij de steun van Vlaamse Overheid.         

 

Onze partners