Vul de online poll & maak kans op een leuke verrassing

De allereerste artiest die wordt aangekondigd voor de Lions BAD Festival, is niemand minder dan Jan De Smet. Jan De Smet zorgt voor een volstrekte nieuwigheid op digitale festivals: Het Grote Meezingmoment. Samen met hun eigen bubbel zullen de festivalgangers allemaal luidkeels meezingen op tal van grote hits. En het beste nieuws? De festivalganger mag zelf kiezen hoe het liedjesprogramma van Jan De Smet eruit ziet! 

Je kan jouw lievelingsnummers doorgeven via een online poll, die te vinden is op de website van Lions BAD Festival. Wie de online poll invult, krijgt het zangboekje met teksten toegestuurd én maakt bovendien kans op een leuke verrassing...

Tot binnenkort, op de gratis online editie van Lions BAD Festival op donderdag 29 april 2021! De uitzending vindt plaats op donderdagnamiddag 29 april 2021. De show is gratis te bekijken via de Facebookpagina van Lions BAD Festival. Daarna kan iedereen de gratis Bubbel Editie online (her)beleven op de website van Lions BAD Festival.

 

Lions BAD Festival is een evenement van Dranoeter vzw met steun van Lions Club International en dagcentrum De Pelgrim (Vondels). Lions BAD Festival – Bubbel Editie is mogelijk dankzij de steun van Vlaamse Overheid.         

 

Onze partners