Tot volgend jaar: 28/04/2022 in Expo Roeselare

In 2021 kon Lions BAD Festival (het belevingsfestival voor mensen met een beperking en hun begeleiders) niet plaatsvinden 'in het echt'. Dan maar iets heel erg speciaals... de gratis, online Bubbel Editie! Circusdirecteur Yves Bondue stond op het podium samen met de virtuele dansschool van Tister & Leen, het Grote Meezingmoment met Jan De Smet, hitmachine Christoff en een spetterende DJ-set van DJ Jack Amai M'n Klak. Wat een onvergetelijke namiddag was dat!

Deze muzikale shownamiddag was te bekijken op donderdag 29 april 2021 via de Facebookpagina van Lions BAD Festival. De opname kan je hier herbekijken.

Noteer nu al in je agenda: donderdag 28/04/2022!

De organisatie van Lions BAD Festival is nu al bezig met de voorbereidingen voor de volgende editie van Lions BAD Festival. Zet nu al een dikke stip bij donderdag 28 april 2022! Het wordt een festival 'in het echt', zoals we gewoon zijn. Op het programma zullen de allerbeste artiesten staan. Ook kan je tal van leuke activiteiten beleven op de uitgebreide workshopboulevard. En ondertussen eet je lekkere frietjes of een pannenkoek :-)

Het eendaags evenement zal in 2022 plaatsvinden op de nieuwe locatie Expo Roeselare, op donderdag 28 april 2022. Door de centrale ligging heeft Expo Roeselare erg veel troeven. Expo Roeselare ligt midden in de provincie West-Vlaanderen, heeft ruime parking en is vlot te bereiken. Bovendien zal het eendaags festival volledig indoor zijn. Goed of slecht weer, laat het feestje maar komen!

Tot volgend jaar!

Onze partners