Visie & missie

'BAD, belevingsfestival voor iedereen' is een evenement van vzw Festival Dranoeter met ondersteuning van Lions Club International en Vondels (dagcentrum De Pelgrim).

Donderdag 22 april 2010 werd de geboortedag van een nieuw festival! BAD Festival is een festival gericht op mensen met een beperking. Het evenement vindt plaats in De Panne op de locatie van Festival aan Zee. 

Met de organisatie van dit evenement wil vzw Festival Dranoeter verder werken rond de inclusie- en participatiegedachte. Uit gesprekken met mensen uit de sector blijkt dat een deel van het publiek niet wordt bereikt door de bestaande participatieprojecten. 

BAD Festival wil zich onderscheiden door een heus belevingsfestival voor iedereen te organiseren waar workshops, concerten en zowel actieve als passieve beleving de belangrijkste pijlers zijn. Voor de uitwerking van de workshops werken we samen met West-Vlaamse secundaire -en hogescholen. Door de studenten deze passieve en actieve workshops te laten uitwerken, bieden we hen onrechtstreeks een onvergetelijke stage-ervaring! 

Onze partners